PICKLE Wax Remover

€17,75 Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
BESCHRIJVINGDe Pickle Wax Remover® is een uniek stuk gereedschap om de surf wax van ieder surfboard te verwijderen. De Pickle is altijd al “groen”. Niet alleen groen van kleur maar ook ”groen”voor het milieu. De Pickle bevat 100% gerecyclede ingrediënten en de bevat geen of gebruikt schadelijke chemicaliën. De Pickle is herbruikbaar en goed voor board na board na board … …schoon te maken. Gebruik de Pickle en help de Wereld te reden! Dus aarzel niet en koop je Pickle vandaag nog.

Hoe de Pickle Werkt.

De Pickle is uniek omdat het een chemicaliën vrij, droge wax verwijderaar is. De Pickle is geschikt voor iedere wax soort en op ieder type surfboard. De Pickle maakt ieder surfboard schoon in drie eenvoudige stappen. Eerste, schraap overtollige wax van het board , gebruik hier voor de bij geleverde Flex Comb. Tweede, pak je Pickle en ga aan de slag: wees niet verlegen !! Derde, wrijf met je Pickle hard over het surfboard terwijl je druk houdt en maak stevige slagen. Draai je Pickle om te voorkomen dat de wax zich ophoopt. Ga door met wrijven van je Pickle tot dat je stick glimt. Wel dat voelt goed he?

Waarom heb je de Pickle nodig?

Simpel omdat de Pickle Wax remover de snelste, gemakkelijkste en de beste manier om ongewenste wax van je surfboard ( stick) af te halen. Nu kan je je afvragen waarom je de wax van je surfboard zou willen afhalen. Hieronder een aantal van de redenen waarom surf wax van je board moet .

• Om de onderkant van je board schoon te maken.
• Om reparaties uit te kunnen voeren
• Om tail pad op het board te plakken.
• Om je board er als nieuw uit te laten zien
• Om je board lichter in gewicht te maken door alle oude wax lagen te verwijderen.
• Om betere grip te hebben op een nieuwe wax laag

Wie gebruikt de Pickle?

Iedere echte surfer moet om een van de redenen regelmatig de oude wax verwijderen. Dus alle surfers, van de top surfing professionals tot de newly stoked groms, gebruiken de Pickle. De Pickle is het stuk gereedschap dat thuis hoort in iedere surfers’s grage, auto en of boardbag. En bedenk hoe gênant het is om aan je vriend te vragen om zijn Pickle te mogen gebruiken!!0 sterren op basis van 0 beoordelingen