Betaalmethoden

Betalen kan op verschillende veilige manieren:

Met iDEAL


Betalen met iDEAL is betalen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken. Wanneer u bij een webwinkel het logo van iDEAL aantreft dan kunt u daar met iDEAL betalen.

In een paar stappen is de betaling gedaan:

  1. U kiest iDEAL als betaalmethode.
  2. U selecteert uw bank.
  3. U komt direct in het internetbankieren van uw bank en logt in op de voor u bekende manier.
  4. De gegevens van uw betaling zijn al ingevuld en u keurt de betaling goed.
  5. U ontvangt direct een bevestiging van uw bank.
  6. U keert terug naar de webwinkel; bestelling en betaling geslaagd!

Met PayPal


Over ons

PayPal zorgt ervoor dat consumenten en bedrijven met behulp van enkel een e-mailadres, veilig en gemakkelijk online betalingen kunnen ontvangen en verzenden. Het netwerk van PayPal is op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards gebouwd en vormt zo een wereldwijd betaalsysteem. PayPal levert betaaloplossingen voor kleine bedrijven, webwinkels, online verkopers en iedereen waar traditionele betaalsystemen onvoldoende mogelijkheden bieden.

Door de omvang van ons netwerk en het feit dat PayPal bij steeds meer webwinkels geaccepteerd wordt, zijn wij een van de belangrijkste betaalmethodes voor online verkopers geworden. Zo zijn wij al geruime tijd de standaard betaalmethode op Marktplaats en eBay en in de Verenigde Staten is PayPal inmiddels een huishoudnaam. Maar ook in Nederland weten grote merknamen ons te vinden. Momenteel kunt u bij o.a. KLM, Hema, V&D, Vakantieveilingen, Thuisbezorgd, Pathé, Hunkemöller, Greetz, Transavia, van Haren, CheapTickets, Mycom, Mexx, CenterParcs, Albelli, TomTom, FreeRecordShop, C&A, Esprit,  Philips en vele, vele andere merken, veilig met PayPal betalen.

Met VISAWaarom Visa

Waar, wanneer en hoe u ook wilt betalen, Visa kan u helpen.

Geen enkel ander merk wordt wereldwijd beter geaccepteerd dan Visa en op geen enkel ander merk wordt zoveel vertrouwd voor eenvoudige, veilige, contantloze betalingen.

Met Visa heeft u gemakkelijk toegang tot uw geld en het biedt u veel meer mogelijkheden dan contant geld. U kan eenvoudig en veilig betalen: persoonlijk, online, over de telefoon of via de post. U kan uw uitgaven bijhouden. U kan uw geld beheren. U heeft alles in de hand.

Het Visa-systeem is altijd beschikbaar.

En mocht er iets mis gaan, dan beschermt Visa u. Onze regels beschermen u tegen verlies, fraude en diefstal.Met Mastercard
WAT IS MASTERCARD?

MasterCard is het credit merk van MasterCard Worldwide. Een creditcard maakt het consumenten gemakkelijker tot het doen van aankopen, omdat zij snel en efficiënt kunnen betalen, ook voor de grotere aankopen. Ook buitenlandse klanten zullen erop letten, dat een winkel MasterCard accepteert. 


BETALING PER BANK

Betaling direct per bank op onze rekening, gaarne vermelding factuur nummer en / of bestelling.

Bank gegevens:

4surfers.nl

IBAN : NL95 RABO 0128 4687 34

BIC /SWIFT : RABONL2U