The Complete Guide to Surfing

€10,50 Incl. btw
Boek Beschrijving

Met zijn uitvoerige tekst en briljante kleurenfoto's, legt The Complete Guide to Surfing duidelijk alle aspecten van de levendig wereld van het surfen uit.
In dit boek vindt u alles wat u nodig heeft om te leren uit paddlen en mee te doen.
Veteraan surfer schrijver Peter Dixon leidt de lezer stap voor stap door de basis beginselen zoals het kiezen van het juiste board, hoe lees je de golven, en hoe paddel je naar buiten, van de eerste rit tot geavanceerde technieken.
U leert de subtiele verschillen in board desgin, de etiquette in het water, veiligheids manouvers, hoe ga ik om met de onvermijdelijke wipe – outs en andere gevaren, moves die je stijl en power verbeteren en tips hoe ga ik om – en misschien zelfs hoe rijd ik- de echte big waves.
Gedetailleerd en expert advies over body-surfing en body-boarding vindt u in deze gids, verhalen over surf avonturen en exotische locaties in de wereld.
The Complete Guide to Surfing geeft een mooi beeld van de sport, in al zijn stadia van de beginners in de vorige eeuwen tot het niveau van vandaag de dag.
The Complete Guide to Surfing behoort nu al tot de klassiekers onder de surf gidsen, een boek dat nog vele jaren meegaat en u vaak terug zal pakken


0 sterren op basis van 0 beoordelingen