Surfboards

€28,00 Incl. btw
Boek beschrijving :

Surfboards zijn niet alleen maar boards om mee te surfen.
Voor de gepassioneerde en toegewijde surfer, kan een surfboard ook een vertrouwde talisman in gevaarlijk water zijn, een collectors item, een kunstwerk of zelfs een historische mijlpaal.
Surfers, zelfs de top professionals, beschrijven vaak een favoriet board als “magic” en omdat de meeste boards met de handgemaakt zijn door master craftsmen, is een echt magic board moeilijk te dupliceren of te vervangen.

Dit uitgebreide boek - Surfboards – gaat over die magische voorwerpen die sufers in staat stellen zich te wapenen tegen de natuurkrachten van de oceaan golven, en over de golven te dansen, met snelheid de massieve wanden van water te berijden, soms in levens bedrijgende, tot meer dan tien keer overhead, omstandigheden.


Door de getoonde surfboards, volgen wij de historie en evolutie van de sport, terug naar het oude Hawaii, waar de massief houten boards met spirituele namen werden vereerd, naar de hedendaagse technologie waar bewezen ontwerpen worden gedupliceerd met computers en ruimtevaat technieken.

Auteur : Guy Motil;
Hardcover: 240 pages


0 sterren op basis van 0 beoordelingen