Longboarder's Start-Up: A Guide to Longboard Surfing

€12,75 Incl. btw
Boek beschrijving

Leer alles over en van de opleving van het Stijlvolle Surfen!

• Basis vaardigheden
• Klassieke noserides
• Progressieve Manouvers

Vernieuwde ontwerpen en waardering voor gratie en stijl van het longboard surfen hebben het Longboarden weer in de belangstelling gebracht, en nog even belangrijker, terug in de gedachte van serieuze surfers die hun surf mogelijkheden en vaardigheden willen uitbreiden.

Van Basis tot High Performance.

In het eerste deel van Longboarder’s Start-Up, de basis materialen, golf selectie, regels en surftechniek vanaf het opstaan.
In het tweede deel van intermidiate tot gevorderde longboard vaardigheden inclusief: cross-stepping en trim, turns en draaitechniek, wezenlijk noseriding en, tenslotte, enige adembenemende tricks die de pro’s perfect uitvoeren.

Hot Surfers & Meer dan 150 Foto’s:

De belangrijkste punten zijn duidelijk uitgelegd aan de hand van tekst en foto’s van enige van de meest vaardige Longboarders van o.a.: Ted Robinson, Colin Mc Phillips, Jeff Kramer and Mark Stewart.

Auteur Doug Werner werkt samen met een van de grootste merken uit de surfwereld Steward Surfboards bij de samenstelling van Longboarder’s Start-Up.
Al meer dan 30 jaar een fervent surfer, Werner is auteur van verschillende hoog aangeschreven sport gidsen waar onder de Surfers’s Start-Up en de Snowboarder’s Start-Up.

Paperback; 160 pagina’s


0 sterren op basis van 0 beoordelingen