Audiol

AudiolSwim - het onzichtbare veilige zwemdopje - bestaat uit zeer fijngefilterde medische olijfolie en 0,5% tea-tree olie. Beide zijn natuurlijke ingrediënten en verpakt in verstuiver met een medisch hulpmiddel classificatie. Het brengt het een dunne gelijkmatige beschermingslaag aan op de huid van de gehoorgang. Dit beschermt en stoot water, bezinksel, vuil, bacteriën, virussen, zand, zout, zeep af en helpt de natuurlijke wijze het afvoeren van oorsmeer.

Gewoonlijk denkt men direct aan zwemdopjes om oren te beschermen in water, terwijl zwemdoppen veelal nieuwe risico's maken in plaats van bijdragen aan een veilige werkzame oplossing. Bijna alle oordopjes laten het klaren niet toe, duwen oorsmeer terug, irriteren de huid en het materiaal (siliconen) is moeilijk schoon te houden. (Schoonmaken van zwemdopjes met zeep is geen optie ivm het aanwezige fosfaat dat een voedingsbodem is voor bacteriën en schimmels, terwijl siliconen oordopjes niet tegen de desinfectie kracht kunnen van alcohol)

Het alternatief is de natuurlijke waterwerende coating door AudiolSwim dat zorgt dat (vastzittend) water en bezinksel weer mee naar buiten wordt gespoeld. 1-2 doseringen is goed voor een werking van 18-48 uur. AudiolSwim beschermt de gehoorgang tegen gevolgen van zwembad-, douche- en zeewater. De verpakking biedt een preventieve bescherming voor ± 150 actieve watersportdagen en resit mee op vakantie en naar de waterkant in een robuuste reis-container.

Hoe werkt de oplossing?
Simpelweg 1-2 doseringen (0,05ml) voorafgaand aan het water-contact, in de gehoorgang inspuiten en uitmasseren. Audiol® SWIM is persoonsgebonden en bruikbaar vanaf 1 jaar oud. AudiolSwim is persoongebonden om kruisbesmetting te voorkomen.

Gebruik Audiol SWIM om gezonde oren gezond te houden in contact met water. Het is een klinisch bewezen oplossing dat gezonde oren zo gezond mogelijk houden in water en jeuk, otitis externa (zwemmersoor) voorkomt. Bij oorproblemen raadpleeg een arts. AudiolSwim is om te voorkomen. Gebruik geen enkele oorspray of oordruppels in het geval van een trommelvliesperforatie, bij trommelvliesbuisjes of een aanhoudende oorpijn.

Geen producten gevonden...