Exile - Subsonic™ Surf Style Wakesurfer 4'6"

€645,00 Incl. btw

 

De Subsonic™ is Exile's  serieuze "Surf Style" wakesurfer.

In samenwerking met team rider , Ryan Deese , is een board met een vorm en rocker ontwikkeld dat ongelooflijk veelzijdig is voor zowel een beginner als een professional.Bovendien wilde wij een Surf Style board maken uniek in constructie , en met een groot aantal configuratie opties voor iedere rijder.

Dit board is snel, responsief en een must have voor iedereen die wants to shred !

De bredere overal shape met een zachtere rails in het voorste deel van het board zorgen voor veel  responsief gevoel, met een enorme hoeveelheid ‘pop’.De conservatieve nose rocker met de scherpere ‘skim stijl’rails het achterste deel van het board waardoor het super snel voelt, en het board in de pocket van de golf past.

Niet alleen een super goede wakesurfer maar ook,  door de scherpe rails en fin upset een ongelooflijk fun kitesurfboard.

De Subsonic kan het perfecte board voor je zijn, iets meer surf stijl gericht dan skim stijl met wake en kite surf potentie.Wij geloven dat het een excellent board is voor golf rijden met een kite.

Board is gemaakt in de Exile  top kwaliteit met een Carbon Vezel laag , met premium EPOXY hars, maakt het een uniek board.

Maten: 

4'6"      x 20.00" x 1.5"          17.26 L   

137cm  x 50 cm  x 3,81 cm    17,26 liter 

Key Construction Features of the Subsonic™ Model:

Exile's Signature Double Carbon Fiber EPOXY Construction

Kenmerken:

  • 5 Fin Boxes for Any Combination of Fin Setups
  • Superb High Gloss Finish
  • EPS Core
  • 2  FCS Fins Included
  • Full Exile Traction Set 

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen